Gratis fragt over 299,-
Gratis fragt over 299,-

PROTEIN.DK ELSKER VORES PLANET

Miljø
HOLDBARHED

Vidste du at proteinpulver består af valle- og kaseinprotein? Det er rester af ost og mælk, som ingen vil have. Det blev bare smidt ud. Indtil man fandt en ny måde at bruge det på! Der fandtes fordele i et affaldsmateriale, der i dag bruges af millioner af mennesker!

GENBRUG AF EMBALLAGE

Vores låg er altid fremstillet af 100% genbrugt aluminium. Vores bøtter er altid lavet af 100% genbrugt PET-plast, klar til et nyt liv!

KLIMAKOMPENSEREDE LEVERINGER

Vi kræver altid at vores fragtfirma skal have miljø kompenseret fragt! Vi står for disse omkostninger!

PROTEIN.DK

Vi sorterer affald, komprimerer pap og genbruger. Vi panter flasker, bruger vedvarende elektricitet. Vores lager ligger centralt i byen, så de fleste ansatte cykler/pendler til arbejde!

LOKALT PRODUCEREDE ETIKETTER

Vores produktetiketter er altid produceret lokalt. Det bidrager til et bedre miljø, samtidigt som det støtter lokale virksomheder og jobs!

PROTEINPULVER ER AFFALDSPRODUKTER

Det betyder at vi har fundet et nyt anvendelsesområde for et produkt, derellers bare skulle smides ud, uden at blive brugt! Det er godt for miljøet!

INTERNE WORKSHOPS OG UDDANNELSER

Vi har månedlige workshops eller interne uddannelser, hvor vi snakker om hvordan vi, som virksomhed og medarbejdere, kan tage ansvar og forbedre miljøet, for at hele tiden spørgsmålstegn ved, om vi kan blive mere ressourceeffektive.
Hvad er den mest miljøvenlige måde at transportere mad og drikke på?
Hvad er mest miljøvenligt, hvis du skal lave juice? Er det at transportere en lastbil med appelsiner til fabrikkeneller en dåse med koncentrat? Hvilken betydning har det?

Trin et er at fjerne al væsken fra appelsinerne, der hvor de plukkes. Derefter skal kun pulveret, dvs. saftkoncentratet, transporteres. Det separate vand fra appelsinerne kan drikkes og bruges lokalt. Dette fører til mindre kuldioxidemissioner, når fragtvolumen og vægt bliver mindre. Når pulveret når saftfabrikken, tilsættes der vand igen. Resultatet bliver den samme appelsinjuice. PROTEIN.DK sælger ikke appelsiner, men den samme logik kan bruges på proteinpulver og måltidserstatning. At fragte pulver i stedet for vand er miljøvenligt. Findes der overhovedet en mere miljøvenlig måde at transportere mad på?