FRI FRAGT OVER 499,-
FRI FRAGT OVER 499,-
TIL KASSEN
FRI FRAGT OVER 499,-
FRI FRAGT OVER 499,-

Muskler / Bliv Stærkere

Usikker på hvad du skal købe? Læs mere...

Du har sikkert hørt nogen i spøg sige, at muskler bygges i køkkenet og ikke i gymmet. Det er faktisk ikke helt forkert, men det er heller ikke hele sandheden. Mad både før og efter træning er vigtige dele for, at vi kan opbygge muskler og blive stærkere. 

Får vi ikke energi inden træning, får vi ikke det optimale ud af træningssessionen. Bare det at lægge livets puslepil og alt hvad det indebærer kan føles overvældende. Vi har derfor udvilket en Meal bar, som er en perfekt måltidserstaning, når livet står i vejen eller som snack før træning. 

Under træning stresser vi musklerne, hvilket får muskelvævet til at nedbrytes. Først når vi får hvile og en chance for restitution, har musklerne mulighed for at genopbygge og blive stærkere. Jo mere musklerne er stressede, jo større muskelnedbrydning  jo længere tid er der til restitution.  

For hurtigere muskelvækst, forbedret udholdenhed og restitution er Kreatin Monohydrat et populært kosttilskud og tages om morgenen eller under træning. 

Hvis vi ikke får nok næring efter træning, hæmmes muskelopbygningen. Protein er kroppens byggesten og er nødvändig for, at vi kan bygge muskler og blive stærkere. Hvor meget protein kroppen har brug for er individuelt. For at opbygge muskelmasse anbefales et indtag på 1,4-2,2 gram protein per kilo kropsvægt. En simpel begynderfejl er at veje maden efter tilberedning. For at få de korrekte næringsværider beregnes næringsværdier alltid ud fra utilberedt mad, medmindre andet er angivet. Det kan være både dyrt og udmattende at spise den mængde protein, kroppen har brug for i ren mad. En populær mulighed er at supplere din almindelige kost med proteinpulver for at øge proteinindtaget. Vi anbefaler at drikke en proteindrink som snack eller umiddelbart efter træning for at fremskynde restitutionen. Vælg mellem klassisk Proteinpulver eller Clear Whey Proteinpulver, begge i utrolige smagsoplevelser.