Gratis fragt over 299,-
Gratis fragt over 299,-

Fortrydelsesret, returret og udskiftninger

Fortryder du dit køb?
Du kan fortryde dit køb ved at kontakte os og returnere din vare. Sørg for at have dit ordrenummer tilgængeligt. Du kan returnere produktet indenfor 14 dage fra du har modtaget bestillingen.


Returadresse

PROTEINSE AB

Kopparbergsgatan 9

214 44 Malmö

, SWEDEN

Som kunde står du selv for returomkostningerne. Du vælger selv om du vil sende varen som brev eller sporbar forsendelse, men du har selv ansvaret for, at returen kommer frem til os. Husk at pakke produktet godt, så det holder under transporten. Husk også at gemme kvitteringen for returen, indtil du har fået en returbekræftelse fra os.

Vi gør opmærksom på, at din fortrydelsesret ikke gælder for følgende varetyper:  • Varer med brudt forseglingen eller forpakning/emballage. 


  • Varer der har overskredet sidste anvendelsesdato eller er blevet gamle. 


  • Produkter med specielle vilkår
  • Uafhentede pakker

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du er usikker på om du kan returnere din vare eller ej. Refundering

Vores returhåndtering tager mellem 2-14 arbejdsdage. Når vi har taget imod og godkendt din retur, kommer pengene til at refunderes på samme måde som du betalte. Kortbetalinger krediteres og beløbet bliver synligt på kontoen indenfor 7 dage. 

Venligst bemærk, at hvis du køber et produkt som en del af en pakke og returnerer et eller flere af produkterne, forbeholder vi os retten til at opkræve de enkelte produkter du har fået, til fuld pris og dermed kun tilbagebetale forskellen mellem det beløb og værdien af det returnerede produkt. Hvis du foretager et køb med rabatkoden 3 for 2 og ønsker at returnere en vare, forbeholder vi os retten til at opkræve beløbet for de produkter du beholder til fuld pris.

Uafhentede pakker

Din pakke ligger normalt hos pakkeshoppen i mindst 14 dage. Hvis du ikke henter pakken indenfor disse dage eller nægter at afhente den, vil den sendes retur til os. 
Vi opkræver derefter et ekspeditionsgebyr og forsendelsesomkostninger ved returnering, hvilket i øjeblikket ligger på 299 kr.

Ændringer
Vi tilbyder på nuværende tidspunkt ikke, at man kan lave ændringer i sin bestilling. Hvis du ønsker en anden smag eller størrelse på produktet, er du nødt til at returnere den oprindelige ordre og bestille den nye vare på hjemmesiden.