Gratis fragt over 299,-
Gratis fragt over 299,-

VORES MÅL ER AT GØRE KVINDER I DANMARK STÆRKERE

Vores mål
VORES MÅL ER AT GØRE KVINDER I DANMARK STÆRKERE

Ønsker du at du kendte livets hemmelighed? Det er protein. Protein hjælper os at bygge vores krop, gør os sundere og hjælper os med at leve længere. Vi er her for at hjælpe kvinder til at leve et stærkere liv.

Protein er et danskejet selskab for kvinder. De som har problemer med at finde proteintilskud til kvinder. Proteinpulver som kosttilskud var tidligere synonym med bodybuildning og styrketræning for mænd, selvom kvinder også har brug for protein.

Siden da har vi haft over 300.000 tilfredse kunder og 95% af vores ordrer er placeret af kvinder. Vi er et hold af kvinder der har været der - Vi ved, hvordan det er at føle sig umotiveret, og at det kan gå langsomt. Men vi ved også, hvordan det føles, freaking awesome!

HVAD VI STÅR FOR
VI ER TROVÆRDIGE

Det du ser er hvad du får. Vi er her og tager fuldt ansvar, for alle vores produkter, for at kvinder skal få rigtige resultater. 

VI ER INSPIRERENDE

Du fortjener at blive tilfreds. Vi vil sikre os om at du ikke giver op og det vil vi hjælpe dig med. 

VI HJÆLPER DIG

Fra kvinde til kvinde står vi bag dig og hjælper dig hvor (og når) vi kan.

VI KAN RELATERE

Vi forstår. Shit happens. Livet er ikke sort og hvidt. Du kan ikke altid være på top, det er ok så længe du er tilbage on track i morgen!

VI ER FORSKELLIGE

Kvinder findes i alle former og størrelser og vi vil gøre alt for at du skal føle dig godt tilpas og se godt ud. Styrken er mindst lige så vigtig mentalt som fysisk.

VI ER GIRLPOWER

Who run the world? GIRLS. Vi er din irriterende bedste ven, som ikke vil lade dig give op. Du kan hvis du vil!

 Kontakt os